FOLLOW? | DASHBOARD?



Alya :) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8765521905481935589\x26blogName\x3dAlyaHassan%F0%9F%8C%BC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://alyaqilahassan96.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://alyaqilahassan96.blogspot.com/\x26vt\x3d-2622368340864215216', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Marhaban ya Ramadhan :')
July 17, 2012 | 5:18:00 AM | 0 comment(s)


Bismillahirrahmanirrahim
Video sempena bulan Ramadhan. :)

Mula mula ingatkan nak letak image dan listkan je resolutions tapi entry ni nanti jadi  macam crowded sangat jadi buat dalam bentuk video pinggiran jelah --'' 
Sedang belajar dan belajar dan belajar nak guna Movie Maker sebab ada lagi sisa sisa kekok nak guna xD

Bila dah buat dalam bentuk video ni jadi malas lah pulak edit satu satu jadi sempat list empat je resolutions dalam video ni sempena bulan Ramadhan. Tu pun sengaja jugak tambah part part mengarut mengabang telipot -__-''

Sebarang watak yang diguna sememangnya tiada kaitan langsung dan sememangnya sangat lah tiada kaitannya dengan mana mana individu di muka bumi ini sebab memang guna nama tipikal Melayu je -.-''
Asal tak bawa maksud buruk sudahlah.
Selamat menyambut Ramadhan.
Moga Ramadhan yang menjelang akan bertambah cemerlang ! :)

Labels:



? Older | Newer ?