Assalamualaikum fellas :) FOLLOW? | DASHBOARD?



Alya :) <body>
Entries

Alya

Links

Status
Garden Party :3
November 4, 2012 | 1:36:00 PM | 0 vanilla(s)

" I went to a garden party, to reminisce with my old friend, a chance to share old memories and play our songs again.." 

Semenjak bermenjak menjak ni aku duk asyik ulang je  lagu blog ni -_- Tapi taklah bermakna samapai aku abaikan segala kehidupan di atas muka bumi ni (u_u) Taktahu lah, lagu ni macam slow slow dan menyingkap nostalgia di bawah bayu (?) Toksah nak puisi sangat lah ayat tu -_-

Lagu tu sama sekali tak ada kaitan dengan aku pun. Dia cerita pasal dia ke majlis reunion. Jumpa kawan kawan lama dia dan banyak benda benda pelik lepas lama tak jumpa. Contoh,

"Yoko brought her walrus, there was magic in the air " -_-''

Hambik nak, usung walrus terus bawak ke majlis reunion xD

Taktahulah, mungkin suatu hari nanti aku akan alami benda sama. Lepas SPM masing masing bawak haluan sendiri. Ada ambik medik, ambik engineering, etc. Aku for sure lah tak nak ambik medik *batuk* Eden memang tak minat medik sejak zaman Vedik. Tapi kalau Allah berkehendakkan aku ke aliran medik, last sekali medik lah jugak jawabnya gua ni. *Tadi eden, ni gua pulak* Tak mustahil pun. Kuasa Allah kan?

Aku pun selalu jugak berangan ada dalam situasi macam tu. Lepas study study kat oversea *kononlah* lepas tu mesti best kalau ada majlis  reunion dengan rakan, sahabat handai, teman, kawan dan seumpaamanya lah -_-

Part lirik paling aku suka dalam lagu ni ,
"..You see, you can't please everyone so you gotta please yourself.." 

Nanti aku nak cipta jugak lah lagu  kalau ada reunion lepas belajar lepas tu dengar sendiri jelah setiap hari -_- Tapi persoalannya.....

.....


...............


....................................

 SIAPA YANG NAK BAWAK WALRUS ?! xD



Wallahua'lam Bissawab.

*regangan badan*
P/S: Post mengarut sungguh kali ni -_- Almaklumlah nak lepas ombak rindu setelah dua ratus tahun tak buka belogs.




← Older | Newer →
Hello :3


Nur Alya Aqilah Binti Hassan A former student of SMKA Sheikh Abdul Malek, Kuala Terengganu. Perfectly imperfect. Abnormally obsessed with F O O D and was born on 28th of June 1996
Allah is my everything




Board;


Leave me your message here :3



Tweets



Status


If I'm so wrong, how can you listen all night longggg....

Now Playing - Disenchanted by MCR