Assalamualaikum fellas :) FOLLOW? | DASHBOARD?



Alya :) <body>
Entries

Alya

Links

Status
Post ini ditujukan khusus untuk Nadhirah Ali (--_--)
August 5, 2013 | 6:47:00 AM | 0 vanilla(s)

terlalu comel itu kadang kadang menyusahkan.. serius susah nak taip xD

Post ini ditujukan khusus untuk Nadhirah Ali sebab dia mengaku dia selalu stalk belog ni dan sepanjang tazkirah bulan Ramadhan, belog ni dijadikan bahan umpatan dan tiba tiba traffic belog ni meningkat xD
Ohoks ohoks timaseh Nad xD


Ok, mana ada belog ni jadi umpatan. Nad tibatiba promot belog aku berkali kali depan warga 5 Bukhari waktu tazkirah lepas tadarus dan  aku dengan tak ada perasaannya menjerit dengan penuh tatasusila, "Nad, jangan ahhhh, malu saya !"   xD
Ehhh gediknya emoticon kat sebelah tu (-_-")

TAPI SERIOUSLY DAH LAMA AKU TAK UPDATE BELOG NI. 
GHINDUUUUUUU~



← Older | Newer →
Hello :3


Nur Alya Aqilah Binti Hassan A former student of SMKA Sheikh Abdul Malek, Kuala Terengganu. Perfectly imperfect. Abnormally obsessed with F O O D and was born on 28th of June 1996
Allah is my everything




Board;


Leave me your message here :3



Tweets



Status


If I'm so wrong, how can you listen all night longggg....

Now Playing - Disenchanted by MCR