FOLLOW? | DASHBOARD?



Alya :) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8765521905481935589\x26blogName\x3dAlyaHassan%F0%9F%8C%BC\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://alyaqilahassan96.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://alyaqilahassan96.blogspot.com/\x26vt\x3d-2622368340864215216', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Post ini ditujukan khusus untuk Nadhirah Ali (--_--)
August 5, 2013 | 6:47:00 AM | 0 comment(s)

terlalu comel itu kadang kadang menyusahkan.. serius susah nak taip xD

Post ini ditujukan khusus untuk Nadhirah Ali sebab dia mengaku dia selalu stalk belog ni dan sepanjang tazkirah bulan Ramadhan, belog ni dijadikan bahan umpatan dan tiba tiba traffic belog ni meningkat xD
Ohoks ohoks timaseh Nad xD


Ok, mana ada belog ni jadi umpatan. Nad tibatiba promot belog aku berkali kali depan warga 5 Bukhari waktu tazkirah lepas tadarus dan  aku dengan tak ada perasaannya menjerit dengan penuh tatasusila, "Nad, jangan ahhhh, malu saya !"   xD
Ehhh gediknya emoticon kat sebelah tu (-_-")

TAPI SERIOUSLY DAH LAMA AKU TAK UPDATE BELOG NI. 
GHINDUUUUUUU~



? Older | Newer ?