Assalamualaikum fellas :) FOLLOW? | DASHBOARD?



Alya :) <body>
Entries

Alya

Links

Status
Selamat hari lahir kepada diri sendiri.
August 5, 2013 | 7:30:00 AM | 3 vanilla(s)

Alya dok sabbik bai -__-"

Ok aku tahu post ni dah agak lapuk sebab birthday aku dah lebih sebulan  lepas tapi aku tetap nak buat post sempena birthday aku jugak sebab aku ni insan yang bajet secara semulajadi (-_-'')

Jadi untuk birthday aku kali ni boleh dikatakan antara yang paling terharu jugak lah. First, sebab aku tak expect langsung orang akan ingat birthday aku sebab jatuh pada hari cuti dan aku tak ada account Facebook pun. Biasa lah, facebook kan selalu  ingatkan tarikh birthday setiap individu atas muka bumi ni.

Jadi basically aku dapat wish ikut mesej. Aku tahu orang tua memang sensitif tapi aku memang rasa terharu bila dapat mesej wish birthday. Terutama kepada individu yang wish pukul dua belas malam dan siap mintak maaf sebab lambat beberapa minit. Hingus aku hampir meleleh gara gara terharu T____T Hoii kotorrr xD

Tapi yang aku tak puas hatinya kann... hampir majoriti classmates aku yang wish mesti nak kaitkan jugak nama seseorang , yakni gosip rekaan yang aku sama sekali tak ada kena mengena dalam mesej tu. BENCINYAAAAA xD

Sebelum hingus aku meleleh hingga ke buku lali sambil taip post ni, baik aku berhenti dan post gambar je. Tujuan aku post ni sama sekali bukan nak bajet dan berlagak. Aku tak paksa pun orang baca belog ni -_-'' 

These are some of the wishes :) *terpaksa censored bahagian gosip yang tak benar* xD

SABRINA 




KAKTOI MISTERI xD



AUNI.
Isteri solehah one day, insya Allah xD




NADHIRAH ALI #TeamBalqis




SYAFIQAH MOHD NOR.
abaikan gosip tersebut-_-''



LIANI
sekali lagi, abaikan gosip yang telah diblur -_-''



DIANA LP :)



DIDI FELIZ CUMPLEANOS xD



FIFI
nama contact FIFI COMEY tu tuan dia yang buat sendiri xD



EMA EVO.
Terlebih huruf a dalam contact -_-''



PIAHHHHHHHHHHH <3
Piah memang takkan tinggal ucapan happy sokmo dalam mana mana wish xD



 TOMIII



DINI :)
sebenarnya mesej ni terpaksa dipotong sebab panjang xD Terrrrharuuuuuu baca mesej ni :')



Bestfriend zaman sekolah rendah xD


Terima kasih atas ucapan. Terima kasih atas doa :) Yang wish direct face to face dan ikut whatsapp pun terima kasih jugak yakni Ainul, Nani dan Pika kecik yang bajets cute xD. Sori tak sempat screen capture. Semoga Allah sentiasa merahmati.

Serius terharu. Bukan cliche T____T



Wallahua'lam



← Older | Newer →
Hello :3


Nur Alya Aqilah Binti Hassan A former student of SMKA Sheikh Abdul Malek, Kuala Terengganu. Perfectly imperfect. Abnormally obsessed with F O O D and was born on 28th of June 1996
Allah is my everything




Board;


Leave me your message here :3



Tweets



Status


If I'm so wrong, how can you listen all night longggg....

Now Playing - Disenchanted by MCR